Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson in Duitsland'

Shownieuws

Michael Jackson brengt een geheim bezoek aan Duitsland. Dat schrijft de krant Bild zaterdag. De krant publiceerde een vage foto waarop Jackson te zien zou zijn.

Michael Jackson brengt een geheim bezoek aan Duitsland. Dat schrijft de Duitse krant Bild zaterdag. De krant publiceerde een vage foto waarop Jackson te zien zou zijn.

Volgens de boulevardkrant is de 'King of pop' op bezoek bij de 23-jarige Anton Schleiter. Jackson ontmoette de indertijd 12-jarige jongen in november 1995 in Duisburg. Beiden deden toen mee aan de Duitse versie van het showprogramma 'Wedden dat..?' Antons vader werkt in Hamburg bij de platenmaatschappij Sony BMG.

Donderdagmorgen zou de Amerikaanse zanger in Hamburg zijn aangekomen, samen met twee van zijn kinderen en het kindermeisje. Dat heeft tot de nodige ophef geleid in de Duitse stad. Politiemannen zorgen ervoor dat niemand te dicht bij het pand waar Jackson zou logeren kon komen. Radio Hamburg heeft vijfduizend euro uitgeloofd voor een foto van de popster in Hamburg. Voor wie de ster de studio weet in te lokken, ligt twintigduizend euro klaar.

Jackson werd woensdag nog gesignaleerd in Manamah, de hoofdstad van Bahrein. Jackson werd gezien in een 'abaya', een kledingstuk dat conservatieve moslimvrouwen in de golfstaat doorgaans dragen. De gezichten van de kinderen die naast Jackson liepen, waren gewikkeld in zwarte sluiers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen