Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kidman en Urban trouwen op 11 maart'

Shownieuws

De actrice Nicole Kidman en countryzanger Keith Urban trouwen op 11 maart. Dat meldt de Britse krant The Sun. De ceremonie wordt in Australië gehouden.

De actrice Nicole Kidman en countryzanger Keith Urban trouwen op 11 maart. De ceremonie wordt gehouden in een katholieke kerk bij de Sydney Opera House in Australië. Dat meldt de Britse krant The Sun. De omgeving van de kerk wordt hermetisch afgesloten voor publiek, omdat de 38-jarige actrice het feest puur voor bekenden wil houden.

Een anonieme bron zou tegen een verslaggever van de krant hebben gezegd dat Kidman na de Oscarshow in Hollywood terugvliegt naar Australië, om in het huwelijksbootje te stappen. "Ze heeft alleen vrienden en familie uitgenodigd en wil het feest zo privé mogelijk houden", zou deze anonieme bron hebben gezegd. De actrice is gevraagd om op 5 maart een Oscar uit te reiken.

Het is niet bekend hoe lang het Australische stel bij elkaar is. Kidman en Urban hebben hun relatie lang ontkend. Nicole Kidman was tot 2001 getrouwd met de 43-jarige Tom Cruise. Hij is nu samen met de 27-jarige Katie Holmes. Zij verwachten hun eerste kind. Ze zouden binnenkort willen trouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen