Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dode man is inderdaad paparazzo

Shownieuws

Een dood gevonden man is inderdaad de paparazzo Todd Wallace. Hij kwam niet opdagen nadat hij door actrice Reese Witherspoon voor de rechter was gesleept.

(Novum/AP) - Een begin deze maand dood gevonden man is inderdaad de paparazzo Todd Wallace. Dat bevestigt een lijkschouwer. Op 5 februari werd zijn lichaam in staat van ontbinding aangetroffen in een appartement in Los Angeles, nadat de autoriteiten twee maanden naar Wallace hadden gezocht. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht.

In december werd een arrestatiebevel tegen Wallace uitgevaardigd. Hij was niet komen opdagen bij een rechtszaak die actrice Reese Witherspoon tegen hem had aangespannen. De 44-jarige fotograaf werd ervan verdacht in september het verjaardagspartijtje van haar oudste dochter te hebben verstoord.

Wallace zou tijdens het feestje een 5-jarig meisje hebben geslagen met zijn camera, nadat het gezelschap had geweigerd voor hem te poseren. Ook zou hij de groep uitgescholden hebben. Wallace vertelde de Britse krant The Times dat hij juist werd aangevallen.

De fotograaf is op 6 december voor het laatst gezien. Toen verdedigde hij het beroep van paparazzofotograaf in een talkshow. Een dag eerder zou hij nog zijn gearresteerd vanwege een diefstal uit een elektronicawinkel. Nadat Wallace in 1993 voor een ander vermogensdelict was veroordeeld, zat hij vier jaar in de gevangenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen