Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashton Kutcher gaat de horeca in

Shownieuws

Acteur Ashton Kutcher kan binnenkort een pizza bestellen in zijn eigen restaurant. De 27-jarige acteur heeft geld geïnvesteerd in een restaurant in Reno.

(Novum/AP) - Ashton Kutcher kan binnenkort een pizza bestellen in zijn eigen restaurant. De acteur heeft geld geïnvesteerd in een restaurant in de Amerikaanse stad Reno. Het restaurant, Dolce, serveert Italiaans eten. De vestiging wordt onderdeel van het Grand Sierra Resort, een hotelcomplex dat ook een casino en een indoorwaterpark gaat herbergen. Dolce heeft ook een vestiging in Hollywood.

Ook verschillende collega's van Kutcher van de televisieserie 'That 70s show', Danny Masterson en Wilmer Valderrama hebben geïnvesteerd in de eetgelegenheid.

De acteur en zijn vennoten zijn niet de enige beroemdheden die de horeca verkennen. Verschillende bekende namen als acteur Robert de Niro, actrice en zangeres Jennifer Lopez en zanger Moby hebben geïnvesteerd in hun eigen zaak. De Niro is de eigenaar van de Japanse restaurantketen Nobu, met tien vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Europa. Lopez heeft het Cubaanse restaurant Madre's en zanger Moby zwaait met de scepter in de vegetarische bistro Teany.

De 27-jarige Ashton Kutcher stond voor het eerst in de schijnwerpers toen hij in 1997 een modellenwedstrijd won. Hij werkte enige tijd als model maar ging zich uiteindelijk richten op zijn acteercarrière. Ashton kreeg zijn eerste rol in 'That 70s show' en hij was te zien in verschillende films als 'The butterfly effect', 'Just married' en 'A lot like love'. Ook is Kutcher de presentator van het MTV-programma 'Punk'd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen