Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Blunt slaat inbreker met award

Shownieuws

James Blunt heeft een inbreker op het hoofd geslagen met een award die hij net daarvoor had gewonnen. De inbreker is met de staart tussen zijn benen weggerend.

De Britse zanger James Blunt heeft een inbreker een klap op het hoofd gegeven met de Franse NRJ Award die hij de avond daarvoor had gewonnen. Blunt werd om vijf uur 's ochtends verrast door de ongenode gast in het Martinez Hotel in Cannes, waar hij verbleef. "Ik heb de prijs opgepakt en die gast op zijn hoofd geslagen. Hij is toen van het balkon gesprongen en weggerend", zegt Blunt zaterdag in een interview met de Britse krant The Sun.

Het ongewone wapen was een geschenk uit de hemel voor de zanger. "Het was helemaal donker, dus ik kon haast niets zien. Ik was op zoek naar een telefoon of een alarmknop, maar het enige dat ik kon vinden was de prijs." Volgens de voormalig militair waren hij of zijn NRJ Award niet het doelwit van de inbraak. "Hij was niet naar mij op zoek, het was compleet willekeurig."

Volgende maand hoopt de 30-jarige Blunt weer een prijs in de wacht te slepen. Hij is vijf keer genomineerd voor een Brit Award die op 15 februari worden uitgereikt in Londen. "Het zou fantastisch zijn om een Brit Award te winnen. Die dingen zijn altijd handig als je bijvoorbeeld een inbreker over de vloer krijgt", grapt hij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen