Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noel Gallagher haat kinderen

Shownieuws

Noel Gallagher haat kinderen. De gitarist van Oasis vindt dat ze stom zijn en stinken. Dat hij een dochter van 5 heeft doet daar volgens hem niets aan af.

Noel Gallagher haat kinderen. De gitarist van Oasis vindt dat ze stom zijn, stinken en te luidruchtig zijn. Dat hij een dochter heeft doet daar niets aan af. Dat staat op de website Femalefirst.

De gitarist van Oasis is vader van de 5-jarige Anais, maar vindt niet dat hij zijn levenstijl hiervoor hoeft aan te passen. "Het zijn stomme idioten", zegt hij op de site. Ook vindt hij dat ze veel tijd kosten en de hele tijd huilen. "Het lijkt of ze het huis overnemen. Je moet opeens stil zijn als ze slapen. Niet dus, het is mijn huis en daar ben ik de baas."

Het nieuwste album van de Britse band is 'Don't believe the truth'. Oasis trad vorig jaar op in de Amsterdam Heineken Music Hall. De band brak in 1994 door met de hit 'Supersonic' van het debuutalbum 'Definitely maybe'. Dit album werd opgevolgd door '(What's the story) morning glory?', waarop de hit 'Wonderwall' staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen