Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen plek voor Angelique in halve finale Idols

Shownieuws

Tijdens de negende show van Idols is Angelique afgevallen. De zangeres kreeg positieve reacties van de jury, maar ze ontving de minste stemmen van het publiek.

Tijdens de negende liveshow van Idols is Angelique afgevallen. De 34-jarige zangeres kreeg positieve reacties van de jury, maar ze verzamelde de minste stemmen van het publiek. Met negentien procent mag ze niet door naar de halve finale van de talentenjacht op RTL 4.

Het thema van de show was 'big band'. Angelique zong zaterdag 'Shackles (Praise you)' van Mary Mary en 'Dream a little dream' van Ella Fitzgerald. "Ik wist het en het is goed zo", zei ze tegen het publiek. "Ik ben trots dat ik tot de laatste vier ben gekomen." Tegen de drie andere kandidaten zei Angelique dat ze er geen drama van wilde maken. "Mama gaat weg, dus gedraag je en zet hem op", zei ze lachend tegen de overgebleven Idols.

Floortje en Ellen kregen zaterdag ieder 29 procent van de stemmen. Raffaëla haalde met haar optredens 23 procent binnen. Zij kreeg de laatste overgebleven plaats in de halve finale op 4 maart. Dan wordt bekend wie de twee finalisten van Idols zijn. De finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen