Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty blijft in hechtenis

Shownieuws

Zanger Pete Doherty moet achter de tralies blijven. Hij bekende vrijdag schuld aan het bezit van heroïne, nadat hij de dag daarvoor was opgepakt.

De Britse zanger Pete Doherty moet achter de tralies blijven nadat hij vrijdag tegenover de rechter verklaarde schuldig te zijn aan het bezit van heroïne. De zanger werd donderdag voor de tweede keer in één week gearresteerd wegens drugsbezit. Dat meldt de website van het muziektijdschrift NME.

In november werd de zanger van de band Babyshambles voor het eerst in de boeien geslagen vanwege hetzelfde vergrijp. Doherty bekende toen ook schuld en op 8 februari hoort hij welke straf hem boven het hoofd hangt. De maximale straf die staat op het bezit van verboden middelen is zeven jaar gevangenisstraf.

Pete Doherty is openlijk verslaafd aan verschillende harddrugs als heroïne, cocaïne en crack. Tijdens concerten en interviews zou Doherty geregeld onder invloed van drugs zijn. De zanger heeft nog geprobeerd van zijn verslaving af te komen door zich op te laten nemen in een afkickkliniek in Amerika. Hij verliet de kliniek voortijdig en werd kort daarop voor de eerste keer gearresteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen