Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthew Perry terug op de buis

Shownieuws

Matthew Perry gaat een van de hoofdrollen spelen in een serie over het leven achter de schermen van een komische televisieshow. De titel is nog niet bekend.

(Novum/AP) - 'Friends'-acteur Matthew Perry gaat een van de hoofdrollen spelen in een serie over het leven achter de schermen van een komische televisieshow. Perry vertolkt de rol van een voormalig schrijver van de show, die later terugkomt om de producer te vervangen. De titel van de nieuwe serie is nog niet bekend.

De serie is geschreven door Aaron Sorkin, die ook 'The west wing' op zijn naam heeft staan. Hij schreef de rol speciaal voor Matthew. De Amerikaanse televisieomroep NBC heeft dertien afleveringen aangekocht.

Matthew Perry speelde de rol van Chandler in 'Friends', ook op NBC. In 2004 werd de laatste aflevering van de komedie over de zes vrienden uitgezonden. Ook oud-collega's Matt LeBlanc en Lisa Kudrow zijn in een andere serie te zien. Naast 'Friends' speelde de 36-jarige Perry in verschillende films als 'The whole ten yards' en 'Three to tango'. Hij regisseerde ook een aflevering van de ziekenhuiskomedie 'Scrubs'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen