Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spelling aangeklaagd wegens seksuele intimidatie

Shownieuws

Producer Aaron Spelling is door zijn voormalige verpleegster aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. Vorig jaar klaagde de producer de verpleegster aan.

(Novum/AP) - De Amerikaanse producer Aaron Spelling is aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. De producer zou seksuele avances hebben gemaakt naar Charlene Richards, zijn voormalige verpleegster. Ook zou hij haar hebben aangerand, gediscrimineerd en zonder reden hebben ontslagen. Vorig jaar klaagde Spelling op zijn beurt Richards aan omdat ze zich niet zou hebben gehouden aan haar geheimhoudingsplicht en omdat ze geruchten verspreidde over seksuele intimidatie door de producer.

De verpleegster eist minstens 25 duizend dollar (ruim 20 duizend euro) van de 82-jarige Spelling. Volgens zijn advocaat missen de beweringen elke grond. Hij zegt dat Richards wraak wil nemen op de producer omdat hij haar vorig jaar aanklaagde. "De aanklacht is schunnig en we ontkennen alles wat Richards zegt."

Aaron Spelling produceerde televisieseries als 'Charlie's angels', 'Dynasty' en 'Fantasy island'. Zijn dochter, Tori Spelling, is bekend als actrice. Ze speelde onder meer in 'Beverly Hills 90210', ook een serie van haar vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen