Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Astrid Joosten: 'De Mol is veranderd door Botox'

Shownieuws

Linda de Mol is enorm veranderd door de Botox-behandeling die ze heeft ondergaan. Dat zegt Astrid Joosten. De Mol is volgens Joosten niet de enige.

Linda de Mol is enorm veranderd door de Botox-behandeling die ze heeft ondergaan. Dat zegt Astrid Joosten zaterdag in een interview met Algemeen Dagblad. Volgens de presentatrice is De Mol niet de enige in de Nederlandse televisiewereld die iets aan de ouderdomsverschijnselen heeft laten doen. "Ik ben in omroepland een van de laatste die nog niets heeft laten doen. Dat hoor ik van de visagisten, want die zien precies waar het littekentje zit."

Joosten meent dat de persoonlijkheden van de Vara een uitzondering zijn op het gebied van cosmetische ingrepen. "Buiten de Vara neemt iedereen maar naar hartelust injecties, melkzuur, facelifts en weet ik veel wat." De presentatrice heeft daar niets mee en vindt dat je in het televisievak moet oppassen dat je uiterlijk niet de steunpilaar van je werk wordt. "Als ik zie hoe jong mensen in de televisiewereld al van alles laten verbouwen, heb ik daar echt bedenkingen bij. Dan ben je op een gegeven moment klaar met werken, want dan ben je niet meer mooi."

Astrid Joosten (47) presenteert momenteel de programma's 'Zestien miljoen rechters' en 'Twee voor twaalf'. Eerder presenteerde ze voor de Tros de talkshow 'Jongbloed en Joosten' met Jaap Jongbloed. In 2005 maakte Joosten haar filmdebuut in 'Off screen', waarin ze te zien was naast Jeroen Krabbé.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen