Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss zoekt schuil bij politie voor paparazzi

Shownieuws

Kate Moss heeft donderdag schuil gezocht bij de politie in Parijs omdat ze door paparazzi achterna werd gezeten. Dat heeft de politie van Parijs bevestigd.

(Novum/AP) - Kate Moss heeft donderdag schuil gezocht in een politiebureau in Parijs omdat ze door paparazzi achterna werd gezeten. Dat heeft de politie van Parijs vrijdag bevestigd.

Moss was donderdagavond in een auto op weg naar het Ritz Hotel toen een groep van twaalf fotografen haar opmerkte en op scooters en in auto's de achtervolging inzette. Jean-Yves le Fur, een vriend van het model dat haar auto bestuurde, kon de zwerm paparazzi niet kwijtraken. Het stel vluchtte daarop het eerste de beste politiebureau in.

Moss en Le Fur verbleven vijf minuten bij de politie. Ze konden de post veilig verlaten nadat agenten de weg voor de fotograven hadden geblokkeerd. Er is geen aanklacht tegen de achtervolgers ingediend.

De 31-jarige Moss staat de laatste tijd in een minder prettig daglicht. De Britse politie wil haar verhoren over haar gebruik van cocaïne tijdens haar relatie met Babyshambles-zanger Pete Doherty. Ze verloor contracten met Hennes&Mauritz, Burberry en Chanel nadat de Britse krant The Daily Mirror foto's van haar publiceerde waarop ze cokesnuivend te zien was. Eind vorig jaar verbleef het model in een afkickkliniek voor haar drugsverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen