Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Touriya Haoud wil huwelijksdatum niet verklappen

Shownieuws

Actrice Touriya Haoud houdt haar huwelijksdatum geheim. Wel wil de actrice vertellen dat het om een weekend in juni gaat. Sylvie Meis is bruidsmeisje.

De Nederlandse actrice Touriya Haoud houdt haar huwelijksdatum geheim. Dat zegt zij vrijdag in Shownieuws op SBS6. Wel wil de actrice vertellen dat het om een weekend in juni gaat. Haar vriendin Sylvie Meis is haar bruidsmeisje.

Haoud en Hollywood-acteur Greg Vaughan trouwen in Beverly Hills, een wijk in Los Angeles. Naar een locatie voor de bruiloft wordt nog gezocht. Zij heeft van haar verloofde een 'hele mooie ring met een smaragd' gekregen, vertelt zij in het televisieprogramma.

De Nederlandse actrice en Vaughan hebben elkaar ontmoet op een feestje van een wederzijdse vriend in Los Angeles. Hun relatie werd in Nederland bekend toen ze in november samen bij de uitreiking van de Beau Monde Awards waren.

Haoud woont tegenwoordig in Los Angeles, waar zij probeert een acteercarrière op te bouwen. Medio februari vertrekt zij naar Marokko voor de opnames van de Amerikaanse film 'Prisoners of the sun', waarin zij is te zien naast Michael Ironside en Sean Patrick Flanery.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen