Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regilio Tuur lanceert nieuwe modelijn

Shownieuws

Regilio Tuur lanceert eind dit jaar een nieuwe modelijn. Hij had eerder al een modelijn en winkel in Rotterdam en verschijnt nog regelmatig op modefeestjes.

Regilio Tuur lanceert eind dit jaar een nieuwe modelijn. De voormalig profbokser, die eind jaren negentig ook in de mode zat, wil nog niets zeggen over de richting van de lijn. Volgens Tuur werkt hij voor zijn nieuwe modeproject samen met enkele anderen. Later maakt hij bekend wie dat zijn, vertelt hij vrijdag aan Novum Nieuws.

Deze week zei hij bij de opening van Amsterdam International Fashion Week 2006 dat hij niet altijd even stijlbewust is geweest. Voordat hij het modelicht zag, volgde hij braaf de trends. "Ik weet nog dat felgekleurde jasjes in waren: ik heb ze in alle kleuren gehad."

De 38-jarige Tuur, die eerder een eigen modelijn en winkel in Rotterdam had, zegt nu niet meer betrapt te kunnen worden op modezondes. Hij gaat er prat op dat hij zich zijn kledingkeuze niet laat voorschrijven. "Fashion is what you're offered; style is what you choose."

Zijn grote modevoorbeeld is Madonna. "Zij is een avant-gardist. Zij doet dingen veel eerder dan andere mensen het doen. Zij is een trendsetter." De modeweek, waar Tuur een van de gasten was, wordt maandag afgesloten. Op verschillende locaties in Amsterdam worden modeshows en exposities gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen