Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix presenteert relatieshow

Shownieuws

Johan Vlemmix gaat een relatieshow presenteren. In 'Johan de relatieman' gaat de entertainer mensen helpen aan een leuke date of een serieuze relatie.

Johan Vlemmix gaat een relatieshow presenteren. Dat vertelt de entertainer en apirant-politicus vrijdag tegen Novum Nieuws. In 'Johan de relatieman' gaat Vlemmix mensen helpen aan een leuke date of een serieuze relatie.

Momenteel worden de opnamen gemaakt. Volgens Vlemmix gaan commerciële regionale omroepen de dertiendelige serie uitzenden. Welke omroepen dat precies zijn, kan hij niet zeggen. Hij is nog op zoek naar een landelijke omroep die de serie wil uitzenden.

De 46-jarige Eindhovenaar is altijd met relaties bezig, zegt hij. Zo probeerde de Oranjeklant eerder kroonprins Willem-Alexander door middel van een single aan te moedigen met Emily Bremers te trouwen. "Alleen heb ik zelf veel slechte ervaringen met relaties." Hoe het liefdesleven van de relatieman er momenteel uitziet, wil hij niet zeggen. Daarvoor moet het publiek wachten op zijn televisieprogramma, zegt hij.

Eerder maakte Vlemmix het televisieprogramma 'Het ministerie van feest'. Dat programma is uitgezonden op een aantal regionale zenders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen