Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicky Hilton presenteert nieuwe modelijn

Shownieuws

Nicky Hilton heeft in een nachtclub in Las Vegas haar nieuwe modelijn onthuld. "Kleding die ik en mijn vrienden zouden aantrekken", zegt ze.

(Novum/AP) - Nicky Hilton heeft in een nachtclub in Las Vegas haar nieuwe modelijn gepresenteerd. "Kleding die ik en mijn vrienden zouden aantrekken", zegt ze. De 22-jarige 'society-babe' voegt eraan toe dat deze kleding wel voor heel wat minder te koop is dan voor wat zij en haar vrienden kunnen betalen. "Dit is geen Prada."

Nicky Hilton Beverly Hills is de tweede modelijn van de ontwerpster. Haar eerste lijn, Chick, werd in 2004 geïntroduceerd. "Ik ben niet een van die beroemdheden die hun naam verbinden aan een modemerk en dan het geld innen", zegt Nicky. "Alles weerspiegelt mijn persoonlijkheid."

De kleding van Nicky wordt versierd met parels, stippen en roze palmbomen. De ontwerpster vertelt dat ze haar inspiratie uit het dagelijks leven haalt, bijvoorbeeld uit de palmbomen die voor het raam van haar hotelkamer in Beverly Hills stonden. "Elke ochtend als ik wakker werd, zag ik die bomen."

Nicky Hilton was een van de beroemdheden die een nieuwe kledinglijn presenteerden tijdens de Magic-beurs voor de mode-industrie. Onder anderen actrice Jaime Pressly, zanger Nelly en basketballer Magic Johnson trokken samen meer dan honderdduizend designers, inkopers en fabrikanten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen