Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weller weigert duet met Blunt

Shownieuws

Muzikant Paul Weller wil absoluut geen duet zingen met James Blunt. "James is niet bepaald de coolste zanger van het moment", zegt zijn platenmaatschappij.

Muzikant Paul Weller wil absoluut geen duet zingen met James Blunt. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror vrijdag. De organisatie van de Brit Awards wil de muzikanten volgende maand een duet laten zingen. In de show worden de belangrijkste muziekprijzen van Groot-Brittannië uitgereikt.

Weller, de voormalige voorman van The Jam, krijgt op 15 februari de oeuvreprijs uitgereikt. De 47-jarige Weller is onder meer bekend van popklassiekers als 'Wishing on a star' en 'Wildwood'. Blunt is vijf keer genomineerd voor een Brit Award. De 28-jarige zanger is onder meer bekend van het nummer 'You're beautiful'.

Toen de organisatoren Weller voorstelden een duet met Blunt te zingen, kwamen ze erachter dat Weller geen fan is van zijn landgenoot. "Ik eet nog liever mijn eigen uitwerpselen dan dat ik een duet met Blunt zing", zou de zanger hebben gezegd. "James is niet bepaald de coolste zanger van het moment", voegt de platenmaatschappij van Weller daaraan toe. "Hij is de laatste met wie Paul een duet zou zingen."

Blunt heeft niet gereageerd op de uitspraken van zijn collega.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen