Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moss weer aanwezig bij modeshow

Shownieuws

Kate Moss is voor het eerst op een publiek evenement - een modeshow - verschenen sinds het schandaal omtrent haar cocaïnegebruik.

Kate Moss is donderdag voor het eerst op een publiek evenement verschenen sinds het schandaal omtrent haar vermeende cocaïnegebruik. Het topmodel zat op de eerste rij bij een modeshow van Burberry in Milaan. Dit meldt de Britse krant The Daily Telegraph. Moss verloor haar contract met het merk nadat in september foto's werden gepubliceerd waarop te zien zou zijn dat ze cocaïne snuift.

Het 32-jarige model werd veelvuldig gefotografeerd toen ze haar plaats op de eerste rij innam. Moss zei best nerveus te zijn geweest. "Het is een hele tijd geleden dat ik een modeshow heb bijgewoond", zegt ze in de krant. Vooraanstaand modefotograaf Mario Testino zegt te hopen dat Moss te zien is in de volgende campagne van Burberry.

Moss werd vorige maand door de politie ondervraagd over haar cocaïnegebruik. Vorige week werd bekend dat het supermodel haar acteerdebuut gaat maken. Ze zal te zien zijn in een film over de Britse zangeres Dusty Springfield. Ang Lee ('Brokeback mountain') regisseert de film. Actrice Charlize Theron speelt Springfield en verwacht wordt dat zij in seksscènes met Moss zal verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen