Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckinsale vreest saai verjaardagsfeest dochter

Shownieuws

Kate Beckinsale is bang dat de verjaardag van haar dochter volgende week in het niet valt bij de extravagante partijtjes die gewoon zijn in Hollywood.

De Britse filmster Kate Beckinsale is bang dat de verjaardag van haar dochter volgende week in het niet valt bij de extravagante partijtjes die gewoon zijn in Hollywood. "Ik ben bij feesten geweest waar het thema 'jungle' was en er een leeuw aan de ketting lag. Daarom vraag ik me af of mijn feest wel iets zal voorstellen", zegt de actrice op de website van Contactmusic. Dochter Lily wordt dinsdag 7 jaar.

De 32-jarige Beckinsale is zelf wel iets anders gewend. "In Engeland kreeg je als kind misschien een stapel broodjes en een clownoptreden van een of andere arme vent die acteur wilde worden."

In Hollywood gaat het er heel anders aan toe. "Hier doen ze bijvoorbeeld de laatste scène van 'Grease' na, compleet met reuzenrad, en is John Travolta aanwezig. Ze draaien helemaal door."

Kate Beckinsale verhuisde na haar rol in de Amerikaanse film 'Pearl harbor' (2001) met haar toenmalige vriend Michael Sheen naar de Verenigde Staten. In 2004 trouwde ze met de Amerikaanse regisseur Len Wiseman, de maker van 'Underworld: Evolution'. Ze was eerder deze maand een van de presentatrices bij de uitreiking van de Golden Globes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen