Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jongensgroep Men2B uit elkaar

Shownieuws

De boyband Men2B stopt ermee, aldus het management van de band. In 2004 won Men2B het RTL4-programma 'Popstars - The Rivals'.

De Nederlandse boyband Men2B stopt ermee. Dat heeft het management van de band vrijdag bekendgemaakt. In 2004 won Men2B het RTL4-programma 'Popstars - The rivals'.

De meningen van de bandleden over de muzikale richting van de band lopen te veel uiteen om als groep door te gaan, verklaart manager Brian Busby. Volgens Busby hebben de jongens, na een tijd te hebben vastgezeten aan het programma nu de vrijheid om zelf hun pad te kiezen. "Ze zijn erachter gekomen dat ze allemaal iets heel anders willen doen."

Men2B bestaat uit Mark, Nils, Ehsan en Steven. In 2004 begon de band met vijf leden, maar bandlid Anno stapte in april vorig jaar uit de groep.

De groep wil geen commentaar geven op de splitsing. Volgens de manager zijn de bandleden positief over hun beslissing. "Dit betekent voor de jongens dat ze nieuwe uitdagingen kunnen aangaan", verklaart hij. De band geeft tijdens een afscheidsconcert in maart een toelichting op het opheffen van de groep.

Men2B heeft sinds het winnen van het televisieprogramma één nummer 1-notering in de hitlijsten gehad met het nummer 'Bigger than that'. De tweede single van de groep, 'Keep on moving', van het album 'A different way', verdween binnen enkele weken uit de hitlijsten.

Het afscheidsconcert van Men2B vindt plaats op 5 maart in het Hubertushuis in Geleen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen