Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Renfro moet verplicht afkicken

Shownieuws

Acteur Brad Renfro is donderdag veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Ook moet de acteur verplicht naar een afkickkliniek.

(Novum/AP) - Voormalig kindacteur Brad Renfro is veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en verplichte opname in een afkickkliniek. Hij heeft voor de rechter in Los Angeles toegegeven van plan te zijn heroïne te kopen toen hij werd opgepakt.

De 23-jarige Renfro werd eind december gearresteerd door twee agenten in burger. Hij liep in een wijk in Los Angeles waar veel drugs worden gedeald. De acteur ontkende in eerste instantie dat hij drugs wilde kopen, maar gaf dit later alsnog toe.

Als Renfro de komende drie jaar opnieuw in de fout gaat, kan hij worden veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf. De acteur wordt 6 maart opgenomen in de kliniek. Hij heeft een borgsom van ruim achtduizend euro betaald om tot die tijd op vrije voeten te zijn.

Renfro werd op 12-jarige leeftijd bekend door zijn rol in 'The client'. Hij speelde later onder meer in 'Ghost world' en 'The jacket'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen