Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Verschillende verdovende middelen in bloed Penn'

Shownieuws

Chris Penn had valium, morfine en marihuana in zijn bloed toen hij stierf. Dat stelt het televisieprogramma Acces Hollywood. Penn overleed vorige maand.

Chris Penn had valium, morfine en marihuana in zijn bloed toen hij stierf. Dat stelt het televisieprogramma Acces Hollywood. Het programma zegt een kopie te hebben van het rapport over de sectie op het lichaam van de 40-jarige Amerikaanse acteur.

De jongere broer van acteur Sean Penn werd eind vorige maand dood gevonden bij zijn appartement in Californië. Hij overleed aan de gevolgen van een vergroot hart in combinatie met medicijngebruik. Eerder werd al bekend dat hij promethazine en codeïne in zijn bloed had. Promethazine kan worden gebruikt tegen misselijkheid en codeïne wordt onder meer gebruikt tegen hoesten. Van een siroop met promethazine en codeïne is de mogelijk verslavende werking bekend.

Chris Penn speelde in tientallen films, waaronder 'Mulholland falls' en 'Rush hour'. Met zijn broer was hij te zien in 'At close range' uit 1986. Chris brak in 1992 bij het grote publiek door met de rol van Eddie Cabot in 'Reservoir dogs' van Quentin Tarantino.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen