Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty opnieuw stoned achter het stuur

Shownieuws

Pete Doherty is opnieuw gearresteerd. De zanger werd aangehouden nadat hij onder invloed van drugs achter het stuur was gekropen. Hij is inmiddels weer vrij.

Pete Doherty is donderdagochtend opnieuw gearresteerd. Dat meldt de website van het Engelse muziekblad NME. De 26-jarige zanger van de band Babyshambles werd door de politie aangehouden nadat agenten zijn auto rond 05.45 uur slingerend over Laburnum Street in Oost-Londen hadden zien rijden.

De agenten troffen Doherty onder invloed van drugs achter het stuur aan. De zanger bleek ook drugs in zijn bezit te hebben. Hij werd daarop overgebracht naar een politiebureau, maar is inmiddels weer op vrije voeten gesteld.

Babyshambles had woensdagavond in de Leeds Cockpit in Leeds moeten optreden. Het concert ging niet door omdat Doherty niet was komen opdagen.

Doherty is een goede bekende van de politie in Londen Tegen hem loopt al een andere zaak wegens drugsbezit en rijden onder invloed. Vorige week dinsdag sloeg hij tijdens een concert in de Rhythm Factory in Londen een microfoonstandaard in het gezicht van een 17-jarige fan. Deze heeft aangifte tegen de zanger gedaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen