Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Touriya Haoud gaat trouwen met Greg Vaughan

Shownieuws

Touriya Haoud gaat trouwen. Haar vriend, Hollywood-acteur Greg Vaughan, heeft haar een aanzoek gedaan. De twee trouwen in juni in het Amerikaanse Beverly Hills.

Actrice en fotomodel Touriya Haoud gaat trouwen. Haar vriend, Hollywood-acteur Greg Vaughan, heeft haar een aanzoek gedaan. De twee trouwen in juni in het Amerikaanse Beverly Hills, een wijk in Los Angeles. Naar een locatie voor de bruiloft wordt nog gezocht. Dat zegt het management van Haoud donderdag.

De Nederlandse actrice en Vaughan hebben elkaar ontmoet op een feestje van een wederzijdse vriend in Los Angeles. Hun relatie werd in Nederland bekend toen ze in november samen bij de uitreiking van de Beau Monde Awards waren.

Touriya heeft Nederland verruild voor Amerika en woont tegenwoordig in Los Angeles. Ze probeert haar acteercarrière daar uit te bouwen. Eerder werd bekend dat ze speelt in de Hollywood-productie 'Prisoners of the sun', waarin ze een rol heeft naast acteurs als Michael Ironside en Sean Patrick Flanery. Ook helpt acteur Laurence Fishburne de Nederlandse op weg in de Amerikaanse filmwereld.

Greg Vaughan speelt de rol van Lucky Spencer in de Amerikaanse televisieserie 'General hospital'. Ook was hij te zien in series als 'Charmed' en 'Beverly Hills 90210'. In 2002 stond Vaughan in de lijst van het Amerikaanse tijdschrift People met de meest sexy mannen ter wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen