Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe blijft voorlopig Nieuw-Zeelander

Shownieuws

Acteur Russell Crowe is en blijft voorlopig Nieuw-Zeelander. Hij zou de Australische nationaliteit krijgen maar de geplande ceremonie werd geannuleerd.

Russell Crowe blijft voorlopig Nieuw-Zeelander. De acteur zou woensdagavond in Canberra de Australische nationaliteit krijgen, maar dit ging niet door omdat de papieren niet op tijd in orde waren. Volgens de Australische krant The Daily Telegraph verwacht de acteur binnen een paar weken alsnog Australiër te worden.

De ongeboren baby van Crowe heeft al een ereburgerschap aangeboden gekregen in Frankrijk. Eerder werd bekend dat de acteur en zijn vrouw Danielle Spencer de baby hebben verwekt in het Franse Bonnieux. Als het stel daar later met de kleine komt, wordt de Crowe-telg volgens de burgemeester benoemd tot ereburger.

De 41-jarige filmster woont met zijn vrouw en 2-jarige zoon Charles afwisselend in Sydney en Nana Glen, een plaats in het noorden van de Australische staat New South Wales. Crowe werd geboren in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington en reisde met zijn ouders vaak op en neer naar buurland Australië. Russell verhuisde op zijn 21e naar dat land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen