Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amber Tamblyn speelt in 'The Grudge 2'

Shownieuws

Amber Tamblyn speelt in 'The grudge 2' de rol van het jongere zusje van Sarah Michelle Gellar. Tamblyn is bekend van 'The ring' en 'Joan of Arcadia'.

De Amerikaanse actrice Amber Tamblyn speelt een rol in de horrorfilm 'The grudge 2'. Dat meldt de Nederlandse distributeur Independent Films donderdag. Tamblyn is bekend van haar rollen in 'The ring' en 'Joan of Arcadia'. Voor haar rollen in die films werd ze genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe.

De film is de opvolger van 'The grudge', die vorig jaar in de Nederlandse bioscopen uitkwam. In 'The grudge 2' wordt opnieuw een groep jongeren geteisterd door een bovennatuurlijke vloek.

De 22-jarige Tamblyn speelt in de film het jongere zusje van Karen Davis, een rol van Sarah Michelle Gellar. Ook Arielle Kebbel and Teresa Palmer zijn aan de cast toegevoegd. Kebbel speelde in 'Be cool' en had enkele gastoptredens in de 'Gilmore girls'. Teresa Palmer is net klaar met de opnamen voor 'December boys', met Daniel Radcliffe.

Regisseur Takashi Shimizu en schrijver Stephen Susco hebben zich opnieuw verbonden aan het project. De film draait vanaf oktober in de Nederlandse en Amerikaanse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen