Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mötley Crüe krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

Shownieuws

De rockformatie Mötley Crüe heeft woensdag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Het publiek bestond bijna alleen uit vrouwen.

(Novum/AP) - De rockformatie Mötley Crüe heeft woensdag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Gadegeslagen door enkele honderden, vrijwel alleen vrouwelijke, fans namen de 'bad boys' uit de jaren '80 een aandenken aan de 2301e ster in ontvangst.

Bassist Nikki Sixx is blij dat de ster tegenover het Erotic Museum en de lingeriewinkel Frederick's of Hollywood ligt. "Dit is voor ons een perfecte plaats", riep Sixx naar de ongeveer zeshonderd fans.

De bassist voegde zich daarna bij zanger Vince Neil, gitarist Mick Mars en drummer Tommy Lee voor een ceremonie. Lee deed of hij moest huilen van emotie. "Ik denk dat er iets in mijn oog zit", zei hij. De drummer is veelbesproken door zijn huwelijk met Pamela Anderson en de sekstape die van het stel is gemaakt.

Sinds het ontstaan van de band in 1981 heeft Mötley Crüe ruim veertig miljoen albums verkocht. De band scoorde onder meer hits met 'Girls girls girls', 'Piece of the action' en 'Shout at the devil'. De bandleden zijn vooral bekend door hun levenstijl vol seks, drugs en rock-'n-roll, onderwerpen waar ook vrijwel alle nummers over gaan.

Mötley Crüe onderging meerdere personele wisselingen, maar bracht vorig jaar in de originele bezetting het verzamelalbum 'Red, white & crüe' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen