Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reinout Oerlemans doet aankoop in Nieuw-Zeeland

Shownieuws

Eyeworks neemt het Nieuw-Zeelandse Touchdown over. Het Nederlandse productiebedrijf van Reinout Oerlemans wil zich verder ontwikkelen op internationaal gebied.

Het Nederlandse productiebedrijf Eyeworks neemt de Nieuw-Zeelandse firma Touchdown Television over. Dat maakt Eyeworks, opgericht door Reinout Oerlemans, woensdag bekend. Eyeworks wil zich na de overname verder ontwikkelen op internationaal gebied.

Touchdown maakt formats voor series die in meer dan twintig landen worden geproduceerd, zoals 'Miss popularity', 'Treasure island' en 'So you wanna be a popstar'. Het bedrijf is gevestigd in Auckland en het heeft tevens kantoren in Londen en Los Angeles.

Oerlemans denkt dat Eyeworks met de overname een belangrijke stap zet in de Engelstalige televisiemarkt. "Ons doel is een internationaal netwerk van creatieve productiehuizen." Eyeworks ontwikkelt en produceert televisieprogramma's in diverse genres, zoals sport, entertainment en fictie. Eyeworks International distribueert formats in meer dan 25 landen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen