Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Familie Katie Holmes maakt zich zorgen'

Shownieuws

De familie van de zwangere Katie Holmes begint zich zorgen te maken: ze brengt elke dag acht uur door in de Scientology-kerk.

De familie van de zwangere Katie Holmes begint zich zorgen over haar te maken. De verloofde van acteur Tom Cruise brengt dagelijks acht uur door in de Scientology-kerk in Hollywood. Ze neemt daarbij veel afstand van haar familie, meldt de Britse krant The Sun donderdag.

De 27-jarige actrice brengt drie keer per dag een bezoek aan de religieuze organisatie. Ze zou daar zo vaak komen omdat haar verteld is dat ze is omringd door 'de geest van getraumatiseerde aliens'. Holmes is streng katholiek opgevoed. Ze veranderde van overtuiging toen ze vorig jaar een relatie kreeg met de 43-jarige Cruise. Hij is sinds 1987 een fervent aanhanger van de kerk.

Een vriendin van Holmes zegt in de krant dat de familie van de actrice zich 'enorm veel' zorgen begint te maken. "Ze hebben geen idee wat haar wordt geleerd. Ze neemt steeds meer afstand en het lijkt erop dat ze het geloof net zo heftig aanbidt als ze Tom aanbidt."

Cruise komt regelmatig langs om diensten bij te wonen. Zijn verloofde wordt door Scientology ook geleerd stil te zijn bij de bevalling, zodat de baby niet gestresst raakt. Holmes is rond deze tijd uitgerekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen