Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meiden van Raffish geven solocarrière vorm

Shownieuws

De meiden van Raffish zitten niet stil nadat ze uit elkaar zijn gegaan. Esri, Lianne, Sharon en Nora hebben allemaal concrete plannen voor de komende tijd.

De meiden van Raffish hebben allemaal concrete plannen na hun tijd met de band. Esri, Lianne, Sharon en Nora gaan proberen hun carrière voort te zetten als soloartieste, staat donderdag op hun website. Dinsdag werd bekend dat Raffish, die hits had met 'Plaything' en 'Let go', ophoudt te bestaan. In oktober stapte Eva al uit de groep.

De 25-jarige Nora gaat een rockplaat opnemen. Zij wordt bijgestaan door manager Paul Pardon, die ook EliZe begeleidt. Esri (17) gaat muziek maken met een spirituele boodschap. Lianne (20) gaat twee singles in België uitbrengen en de 18-jarige Sharon werkt aan een studioalbum waarop ze zingt en rapt.

De meidengroep werd in 2004 geformeerd tijdens het tv-programma 'Popstars: the rivals'. In deze televisiewedstrijd eindigde Raffish op de tweede plaats, achter de boyband Men2B. De jongens gingen vorige maand uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen