Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joe Pesci niet vervolgd voor slaan fan

Shownieuws

Joe Pesci wordt niet aangeklaagd wegens het slaan van een fan die tegen de zin van de acteur een foto van hem heeft gemaakt. Er is niet genoeg bewijs.

(Novum/AP) - Joe Pesci wordt niet aangeklaagd wegens het slaan van een fan die tegen de zin van de acteur een foto van hem heeft gemaakt. Justitie in Florida zegt dat er niet genoeg bewijs is, omdat er geen getuigen zijn van het voorval eind vorige maand in de Amerikaanse staat. Daardoor is onduidelijk wie schuld heeft aan het incident.

De 24-jarige fan stelt van Pesci een klap op zijn kaak te hebben gekregen. De student kwam de 63-jarige acteur tegen in een winkelcentrum en liep op hem af om Pesci de hand te schudden. Toen hij vroeg of hij een foto mocht maken, weigerde Pesci dit. De fan drukte vervolgens toch af en haalde daarmee de woede op de hals van de acteur.

Pesci is bekend van zijn rol in de gangsterfilm 'Goodfellas', waarvoor hij in 1990 een Oscar kreeg voor beste mannelijk bijrol. In 1982 werd hij in dezelfde categorie genomineerd voor zijn aandeel in 'Raging bull'. Andere bekende rollen speelde Pesci in 'Casino' en het derde en vierde deel van 'Lethal weapon'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen