Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum ambassadeur Dutchypuppy

Shownieuws

Jim Bakkum is ambassadeur van de stichting Dutchypuppy, waarvan Bridget Maasland 'beschermvrouwe' is. Dutchypuppy wil wereldwijd hondenleed bestrijden.

Jim Bakkum is ambassadeur geworden van de stichting Dutchypuppy, waarvan Bridget Maasland 'beschermvrouwe' is. De zanger is een van de bekende Nederlanders die vanaf de officiële lancering van de stichting in januari betrokken zijn bij Dutchypuppy. Nu mag hij zich ambassadeur noemen.

Dutchypuppy zet zich in om het leed van honden over de hele wereld te bestrijden. De stichting wil mishandeling van honden tegengaan en het aantal zwerfhonden terugbrengen. Dutchypuppy kreeg vorig jaar veel publiciteit in het programma 'Katja vs Bridget', waarin beide dames geld inzamelden voor een goed doel.

Op zijn site zegt Jim erg geschrokken te zijn van de beelden die hij zag toen presentatrice Bridget terugkwam uit Roemenië. De presentatrice heeft zelf een hond uit het land. Ze ging naar Roemenië om te kijken hoe honden daar behandeld worden.

Jim werd in 2003 bekend door het tv-programma 'Idols'. Vorig jaar won hij 'Dancing with the stars'. Het is nog niet bekend wat hij concreet gaat doen als ambassadeur van Dutchypuppy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen