Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes kent geheim achter eigen succes

Shownieuws

Het geheim achter het succes van Jannes is dat hij altijd klaarstaat voor zijn fans. "Ik krijg daar ontzettend veel voor terug. Mijn fans blijven me trouw."

Het geheim achter het succes van Jannes is dat hij altijd klaarstaat voor zijn fans. Dat zegt de volkszanger tegen videopersbureau Zoom.in. "Ik krijg daar ontzettend veel voor terug. Mijn fans blijven me trouw. Dat is mijn kracht."

Jannes vertelt dat vaak mensen naar hem toekomen die zeggen dat zijn muziek hen raakt. Ook daar heeft hij een verklaring voor. "Ik ben recht voor zijn raap. Dat zie je terug in de titels van mijn nummers", zegt de Drentse zanger, die bekend is van liedjes als 'Ben jij bij me' en 'Een beetje meer'. Daarnaast ziet hij simpelheid als een van zijn sterke punten. "Ik laat altijd een duidelijke boodschap achter voor mijn luisteraars."

Vorige week kreeg Jannes een Gouden Plaat omdat van zijn album 'Het zonnetje schijnt' 35 duizend exemplaren zijn verkocht. Woensdag stond hij tijdens een live concert in Emmen voor het eerst met een echte band op het podium. In de toekomst hoopt hij nog veel vaker zonder geluidsband op te treden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen