Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Royen kiest tegendraadse woonplaats

Shownieuws

Heleen van Royen wil nergens bijhoren, ook niet als het aankomt op haar woonplaats. De schrijfster is daarom in het het 'duffe' Almere gaan wonen.

Heleen van Royen wil nergens bijhoren, ook niet als het aankomt op haar woonplaats. De schrijfster woont in het 'duffe' Almere, terwijl mensen haar zeiden dat Amsterdam of Haarlem beter bij haar zouden passen als woonplaats. "Het komt vooral door mijn wat wilde imago", zegt ze donderdag in Algemeen Dagblad. "Almere past juist wel bij mij. Ik ben tegendraads en wil nergens bijhoren. Nou, in Almere, daar gá je niet wonen."

De 40-jarige Van Royen heeft onder meer voor Almere gekozen vanwege de rust en het groen. "Het is hier rustig, veilig en plezierig. Mijn kinderen vinden het hier ook heerlijk." De schrijfster woont een deel van het jaar in Portugal. Daar verhuisde ze vorig jaar zomer naartoe met haar gezin. "Daar kan ik nu heerlijk in de zon zitten lunchen. Ik heb dan ook besloten dat ik meer een warmtemens ben."

Van Royen schreef onder meer 'De gelukkige huisvrouw' en 'Godin van de jacht'. Haar nieuwe boek 'De ontsnapping' kwam vorige week uit. Het gaat over een vrouw die halsoverkop haar man en kinderen verlaat en naar Portugal vertrekt. De schrijfster kwam deze week in het nieuws omdat zij met Playboy in onderhandeling is over een fotoreportage in het blootblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen