Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston reikt Oscar uit

Shownieuws

Jennifer Aniston is een van de filmsterren die in maart een Oscar weggeeft. Het is voor Aniston de eerste keer dat ze het prijzenpodium betreedt.

Jennifer Aniston is een van de filmsterren die in maart een Oscar weggeeft aan een winnaar. Dat maakte The Academy of Motion Picture Arts and Sciences bekend. Het is voor de 36-jarige Aniston de eerste keer dat ze het prijzenpodium mag betreden. De actrice heeft nog nooit een Oscar mogen uitreiken en ze won het gouden beeldje nog nooit.

Ook de broers Owen en Luke Wilson, Jessica Alba en Morgan Freeman staan op de lijst met filmsterren die een Oscar uitreiken tijdens de ceremonie in Hollywood. De 78e Oscaruitreiking vindt plaats op 5 maart. Alba en de broers Wilson hebben nog nooit een Oscar gewonnen. Morgan Freeman wel, hij nam vorig jaar de prijs mee naar huis voor zijn bijrol in 'Million dollar baby'.

Geheel in lijn van de traditie mogen ook de acteur en actrice die vorig jaar een Oscar kregen voor hun hoofdrollen, Jamie Foxx en Hilary Swank, hun opvolgers de prijs geven.

Eerder werd bekendgemaakt dat Jon Stewart de presentatie van het filmprijzenfestijn overneemt van acteur Chris Rock. De 43-jarige komiek is gastheer van de televisieshow 'The daily show with Jon Stewart'. Hij is ook te zien in films als 'The faculty' en 'Big daddy'.

Het is nog niet bekend wie kans maken op de Academy Awards. De nominaties worden dinsdag bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen