Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doodsoorzaak Chris Penn nog onbekend

Shownieuws

De doodsoorzaak van acteur Chris Penn is na een autopsie nog steeds onbekend. Op de uitslag van het toxicologisch onderzoek wordt nog gewacht.

(Novum/AP) - De doodsoorzaak van de dinsdag overleden acteur Chris Penn is na onderzoek nog niet duidelijk. De uitslag van een onderzoek naar mogelijke vergiftiging laat nog op zich wachten. Zo'n onderzoek is volgens een woordvoerder van de patholoog-anatoom de normale procedure voor iemand van 40 jaar die al een tijdje niet bij de dokter is geweest.

De politie vond het lichaam van de acteur dinsdagavond in zijn huis in Santa Monica. Woensdag ging de laatste film van de 40-jarige Penn, 'The Darwin awards', in première op het Sundance Film Festival. Tegenspeelster Winona Ryder sprak voor de vertoning vol lof over haar overleden collega. Ze spoorde het publiek aan de films van Chris te kijken en hem te zien als de persoon die hij is en niet als het kleine broertje van Sean. "We gaan hem missen. Hij was een fantastische acteur en persoon, erg grappig en gewoon heel aardig."

Chris Penn speelde in films als 'Reservoir dogs', 'Starsky & Hutch' en 'Rush hour'. In 1986 was hij samen met zijn broer Sean te zien in 'At close range'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen