Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wil geen 'teen queen' zijn

Shownieuws

Lindsay Lohan wil geen 'teen queen' genoemd worden. De actrice wil gezien worden als een serieuze actrice en baalt van haar imago als feestbeest.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan wil geen tienerkoningin genoemd worden. Dit zegt de actrice in een interview met het Amerikaanse blad Allure. De actrice wil gezien worden als een serieuze actrice en baalt van haar imago als feestbeest. "Ik haat het als mensen me een 'teen queen' noemen", zegt Lohan.

De 19-jarige actrice heeft recentelijk enkele meer volwassen rollen aangenomen. Zo is ze in juni tegenover Meryl Streep te zien in 'A prairie home companion'. De actrice speelt ook in 'Chapter 27', over de dood van John Lennon. In deze film staat ze tegenover acteur Jared Leto.

In het interview zegt Lohan dat ze zich nu realiseert dat een mager uiterlijk er niet altijd gezond uitziet. Ze verloor veel gewicht toen ze vorige maand na een zware astma-aanval in het ziekenhuis belandde. "Toen ik de kilo's daar was kwijtgeraakt wilde ik dat zo houden. Ik deed het ook om aandacht te krijgen." De actrice zegt dat het afgelopen jaar voelde als vijf hele levens. "Ik ben een stuk volwassener geworden. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen. Bijna ben ik in het afgelopen jaar alles verloren dat me dierbaar is."

Lohan werd bekend door haar rollen in 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze twee albums, 'Speak' en 'A little more personal (raw)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen