Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Village People-'agent' duikt onder

Shownieuws

Victor Willes, de 'politieman' uit de seventiesgroep The Village People, is voor de tweede keer niet op komen dagen bij de rechtbank. Hem wacht drie jaar cel.

(Novum/AP) - Victor Willes, de 'politieman' uit de seventiesgroep The Village People, is donderdag voor de tweede keer niet op komen dagen bij de rechtbank. Willes moet zich voor de rechter verantwoorden voor drugs- en wapenbezit. Er hangt hem nu een gevangenisstraf van meer dan drie jaar boven het hoofd.

De 54-jarige zanger werd in juli in zijn woonplaats Daly City in Californië gearresteerd voor het bezit van cocaïne en een doorgeladen handwapen. Omdat hij op het moment van de arrestatie voorwaardelijk vrij was na een veroordeling voor cocaïnebezit, kon hij tot maximaal zestien maanden cel veroordeeld worden.

Na het betalen van een borgsom van honderdduizend dollar (ruim 81 duizend euro), nam Willes de benen en kwam in oktober vorig jaar niet opdagen bij de eerste hoorzitting. De politie probeerde Willes daarop terug te vinden door in december zijn foto in het tv-programma America's Most Wanted, de Amerikaanse versie van Opsporing Gezocht, te laten zien. In februari is hij opnieuw in het opsporingsprogramma te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen