Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dave Grohl in band Queens Of The Stone-zanger

Shownieuws

Dave Grohl van Foo Fighters is te horen op het tweede album van Eagles Of Death Metal, het zijproject van Queens Of The Stone Age-zanger Josh Homme.

Dave Grohl van Foo Fighters is te horen op het tweede album van Eagles Of Death Metal, een project van Queens Of The Stone Age-zanger Josh Homme. Ook acteur en Tenacious D.-zanger Jack Black is te horen op het album, getiteld 'Death by sexy'. Dat staat op de website van de band.

Grohl en Black zijn te horen in het nummer 'I want you so hard (Boys bad news)', dat ook de eerste single van het nieuwe album wordt. De band heeft onlangs de opnames van de videoclip van de single in Los Angeles afgerond. 'Death by sexy' ligt vanaf 10 april in de winkels. Dave Grohl werkte eerder met Josh Homme samen bij de opnames van het album 'Songs for the deaf' in 2002. Het voormalige bandlid van Nirvana verzorgde de drums op het album dat indertijd de commerciële doorbraak van Queens Of The Stone Age betekende.

Naast Josh Homme, zit ook Tim VanHamel, van de Belgische band Millionaire, in Eagles Of Death Metal. De band heeft aangekondigd in maart en april met The Strokes op tournee te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen