Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdredacteur Journaal boos op Marga van Praag

Shownieuws

Hoofdredacteur Hans Laroes van het NOS Journaal is boos op Marga van Praag. Ze liet in een item over de nieuwe NOS-redactie het logo van Talpa in beeld zien.

Hoofdredacteur Hans Laroes van het NOS Journaal is boos op Marga van Praag. Dat meldt het Talpa-programma NSE woensdag. De verslaggeefster liet maandag aan het einde van een onderwerp over de nieuwe NOS-nieuwsredactie tien magneten zien. De magneetjes vormden het logo van televisiezender Talpa.

Laroes zou Van Praag dinsdag op het matje hebben geroepen. Hij zou 'niet blij' zijn geweest met de actie van Van Praag. De reportage werd afgesloten met een sneer naar de manier waarop de nieuwe redactie van de NOS is vormgegeven. Op de nieuwsredactie hebben alle bureaus een nummer gekregen en zijn kapstokken verboden. Aan de magneetjes op de mededelingsborden zouden geen zware elementen mogen worden opgehangen.

Als grap plaatste de verslaggeefster tot slot de magneetjes als Talpa-logo in beeld. "Je kunt er ook niets aan ophangen", was daarop het commentaar van Van Praag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen