Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson gezien in islamitisch gewaad

Shownieuws

Michael Jackson ging woensdag gehuld in een traditioneel islamitisch gewaad tijdens het winkelen in Bahrein. Jackson werd gezien in een 'abaya'.

(Novum/AP) - Michael Jackson ging woensdag gehuld in een traditioneel islamitisch gewaad tijdens het winkelen in Manamah, de hoofdstad van Bahrein. Jackson werd gezien in een 'abaya', een kledingstuk dat conservatieve vrouwen in de golfstaat doorgaans dragen. De gezichten van de kinderen die naast Jackson liepen, waren gewikkeld in zwarte sluiers.

Onder de abaya droeg Jackson een broek, een wit T-shirt en mannenschoenen. Zijn gezicht was bedekt met een zwarte sluier. Ook de vrouw die naast hem liep, droeg een abaya. Het is onbekend wie de vrouw is.

Het lijkt erop dat Jackson in het islamitische Bahrein woont. Sinds de popster is vrijgesproken van het misbruiken van jonge jongens, komt hij regelmatig in Bahrein. Hij is vaak te gast bij sjeik Abdullah Al Khalifa, de zoon van de koning. Jackson zou in Bahrein in onderhandeling zijn met een bedrijf dat themaparken wil bouwen en muziekacademies wil opzetten. De popster zou de rol van adviseur krijgen.

In november zorgde Jackson voor opschudding toen hij in een winkelcentrum in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik maakte van een damestoilet. Volgens lokale kranten bracht Jackson enkele minuten voor de spiegel door om zijn make-up bij te werken. Coureur Mohammed bin Sulayem, bij wie Jackson op bezoek was, deed het incident af als 'onzin'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen