Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fan klaagt Pete Doherty aan na klap in gezicht

Shownieuws

Tegen zanger Pete Doherty is opnieuw een aanklacht ingediend. Ditmaal door een fan die hij tijdens een concert met een microfoonstandaard in het gezicht sloeg.

Tegen Pete Doherty is opnieuw een aanklacht ingediend. Ditmaal door een 17-jarige fan, die hij vorige week dinsdag tijdens een concert in de Rhythm Factory in Oost-Londen met een microfoonstandaard in het gezicht sloeg.

De fan, Billy Brooks, deed in de Engelse krant The Sun zijn verhaal. Hij zegt twintig pond, bijna dertig euro, te hebben betaald om het concert van Babyshambles, de band van Pete Doherty, te kunnen bijwonen. "Op een gegeven moment haalde Doherty de microfoon van de standaard en sloeg hij me er recht mee in het gezicht. Het voelde alsof iemand een speer in mijn gezicht stak."

Brooks zegt dat hij na de klap buiten westen raakte. Hij zou twee blauwe ogen en enkele snijwonden in het gezicht aan het incident hebben overgehouden. De politie van Londen heeft de zaak in onderzoek. Tegen Doherty loopt al een zaak wegens drugsbezit en rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen