Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss schrijft haar memoires

Shownieuws

Kate Moss begeeft zich op voor haar nieuw terrein. Het supermodel zet haar memoires op papier. Virgin-baas Richard Branson heeft haar zover gekregen.

Kate Moss begeeft zich op voor haar nieuw terrein. Ze zet haar memoires op papier. Virgin-baas Richard Branson heeft het supermodel zover gekregen dat ze zich aan het schrijven waagt. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Het gerucht gaat dat Moss hiermee 1,8 miljoen dollar opstrijkt, bijna anderhalf miljoen euro.

Kate Moss kwam in opspraak toen vorig jaar foto's werden gepubliceerd waarop het model cocaïne zou snuiven. Verschillende opdrachtgevers van het model, onder meer de kledingketen Hennes & Mauritz en het modehuis Chanel, wilden Kate daarna niet meer gebruiken in hun reclamecampagnes. Het model meldde zich bij een afkickkliniek, waar ze dertig dagen opgenomen was. Momenteel doet de politie onderzoek naar haar. Ook haar knipperlichtrelatie met muzikant Pete Doherty, zwaar verslaafd aan drugs, was voer voor de pers.

Richard Branson heeft zijn geloof in Moss niet opgezegd. Eerder was ze te zien in een commercial van de telefonietak van het bedrijf van Branson. Volgens een woordvoerder van Virgin is het schrijven van memoires voor Kate een goede gelegenheid haar kant van het verhaal te laten horen. Het is niet bekend wanneer het boek in de schappen ligt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen