Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen wil geen voorbeeld zijn

Shownieuws

Actrice Mary-Kate Olsen probeert geen voorbeeld te zijn voor jonge meisjes. Dit zeg ze na beschuldigingen in de media dat ze een slecht voorbeeld is.

Actrice Mary-Kate Olsen probeert geen voorbeeld te zijn voor jonge meisjes. Dit zegt de helft van de Olsen-tweeling volgens de website van Contactmusic na beschuldigingen in de media dat zij en haar zus Ashley een slecht voorbeeld zijn voor de jeugd.

Mary-Kate kwam in 2004 uit voor haar eetstoornis anorexia nervosa. Haar werd vervolgens verweten dat zij andere meisjes ziek zou maken, maar volgens de 19-jarige actrice willen zij en haar zus hiervan niet de schuld krijgen. Olsen zegt zich te storen aan de druk waarmee ze wordt opgezadeld. "Wij kregen al heel jong ongewild de stempel van voorbeeld." Volgens de actrice kunnen zij en haar zus alleen goed voor zichzelf zorgen en zich niet laten beïnvloeden door de buitenwereld.

Daarmee doelt de tiener volgens Contactmusic waarschijnlijk op de roddels die rondgaan over de twee zusjes. Zo krijgt de pers geen genoeg van het verhaal dat de ex-vriend van Mary-Kate haar dumpte voor Paris Hilton. De actrice zegt liever haar waardigheid te behouden dan mee te doen aan het geroddel. "Ik zie mezelf niet als een van die mensen, al word ik er vaak door omringd. Het is net als op de middelbare school: iemand vertelt een roddel of een leugen. Ashley en ik doen er niet aan mee, al is het wel leuk om de verhalen te horen zolang ze niet over ons gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen