Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3 Doors Down naar Nederland

Shownieuws

De rockband 3 Doors Down geeft op 26 maart een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de tournee 'Seventeen days'.

De Amerikaanse rockband 3 Doors Down geeft op 26 maart een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de tournee 'Seventeen days', naar het gelijknamige album van de band.

De laatste cd ligt sinds vorig jaar in de winkels en is het derde studioalbum van de band. De plaat kwam op nummer één binnen in de Amerikaanse Billboard-hitlijst. Vorig jaar zomer gaf de band een concert op het podium van 013 in Tilburg.

3 Doors Down bestaat uit vier bandleden. Behalve zanger Brad Arnold zijn dat de gitaristen Matt Roberts en Chris Henderson en bassist Todd Harrell. De band heeft geen vaste drummer, maar maakt gebruik van studiodrummers en vrienden die meetoeren.

In 2000 brak de groep wereldwijd door met de single 'Kryptonite' van het debuutalbum 'The better life'. Ook scoorde de band hits met nummers als 'Loser', 'When I'm gone' en 'Here without you'.

De voorverkoop van de kaartjes voor het concert begint zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen