Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partner Mick Jagger gezien met verlovingsring

Shownieuws

Mick Jagger gaat mogelijk trouwen met zijn vriendin L'Wren Scott. Zij is dinsdag mogelijk met een verlovingsring gesignaleerd.

Mick Jagger gaat mogelijk trouwen met zijn vriendin L'Wren Scott. Het 38-jarige Amerikaanse model is dinsdag mogelijk met een verlovingsring gesignaleerd bij een modeshow in Parijs. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror woensdag.

Scott zou haar ring met diamanten hebben laten zien aan Victoria Beckham, toen ze de voormalige Spice Girl tegenkwam bij de modeshow. Een bron zegt in de krant dat het de eerste keer is dat Scott een ring droeg en dat ze er heel gelukkig uitzag.

De 62-jarige Jagger heeft sinds ongeveer vijf jaar een relatie met Scott. Vrienden denken dat Jagger zo verliefd is, omdat ze hem vrijlaat. Jagger zou een rokkenjager zijn, waardoor verschillende relaties kapot zijn gegaan. "L'Wren eist niet dat hij monogaam is, maar zegt dat ze zijn kijk op de liefde deelt", zegt een vriend. "Dat maakt alleen maar dat hij nog verliefder werd en niet is gaan rondzwerven."

Jagger is twee keer getrouwd geweest. In 1970 gaf hij zijn jawoord aan Bianca Perez Morena De Macias uit Nicaragua. Het huwelijk eindigde in 1979. Elf jaar later trouwde de zanger met het Amerikaanse model Jerry Hall. Zij vroeg in 1999 scheiding aan, nadat Jagger toegaf een kind te hebben met het Braziliaanse model Luciana Morad. Jagger heeft nog vijf andere kinderen: een van zijn eerste vrouw en vier van zijn tweede vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen