Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw script voor vierde deel van 'Jurassic Park'

Shownieuws

Het nieuwe script voor 'Jurassic Park 4' is klaar. Het vierde deel in de dinosaurusreeks kan in 2007 opgenomen worden. De film is dan in 2008 in de bioscopen.

Het nieuwe script voor 'Jurassic Park 4' is klaar. Het vierde deel in de dinosaurusreeks zou volgend jaar opgenomen kunnen worden. De film is dan in 2008 in de bioscopen te zien. Dit heeft producent Frank Marshall gezegd tegen de London Free Press. Onbekend is of de acteurs Sam Neill en Jeff Goldblum, die te zien waren in eerdere delen, ook in 'Jurassic Park 4' spelen.

Over een vierde deel van de dinosaurusfilms wordt al jaren gesproken. Het productieproces kwam aanvankelijk niet op gang, omdat regisseur Steven Spielberg niet enthousiast was over het script. Een balans moest worden gevonden tussen de hoeveelheid wetenschappelijke en de avontuurlijke ingrediënten van de film. De makers waren bang dat de film te saai zou worden als het wetenschappelijke deel de overhand zou krijgen. Aan de andere kant mocht het verhaal met een teveel aan avontuur niet 'te hol' worden.

Marshall is de maker van de films 'Poltergeist', de 'Back to the future'-trilogie, 'The sixth sense' en 'Eight Below'. Deze laatste film kwam afgelopen weekeinde op de eerste plaats binnen van de Amerikaanse boxoffice, de lijst van films met de hoogste omzet. De productie bracht 25 miljoen dollar (ruim twintig miljoen euro) op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen