Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West poseert als Jezus

Shownieuws

Kanye West poseert als Jezus Christus, met een doornenkroon op zijn hoofd, op de cover van muziektijdschrift Rolling Stone. Ook poseert hij als Mohammed Ali.

(Novum/AP) - Kanye West poseert als Jezus Christus, met een doornenkroon op zijn hoofd, op de cover van de nieuwste editie van het muziektijdschrift Rolling Stone. In het bijbehorende interview verdedigt West zich. Hij heeft het imago van een rapper met een uitgesproken mening. "Iedereen wordt geacht groots te zijn, maar als je dat van jezelf zegt ben je arrogant."

De 27-jarige rapper, die ook poseert als bokslegende Mohammed Ali, neemt volgens eigen zeggen nooit een blad voor de mond. "Als ik dingen naast me neerleg, zou mijn leven een stuk makkelijker zijn. Maar het publiek zou niet worden geamuseerd", zegt hij. "Mijn ellende is jullie plezier." Ook zegt Kanye verslaafd te zijn aan pornografie sinds hij op 5-jarige leeftijd voor het eerst de Playboy onder ogen kreeg.

Kanye West staat in de hitlijsten met de single 'Gold digger'. De single, waarin ook zanger en acteur Jamie Foxx te horen is, is genomineerd voor een Grammy Award. Volgens West is 'Gold digger' het beste nummer van het afgelopen jaar en verdient hij de muziekprijs. De rapper heeft acht nominaties gekregen voor de Grammy's, die op 8 februari worden uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen