Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Minnelli verkoopt huis en stiefmoeder

Shownieuws

Liza Minnelli heeft het huis van haar vader verkocht voor 3,5 miljoen dollar (2,9 miljoen euro). De nieuwe eigenaar krijgt Liza's stiefmoeder erbij.

Liza Minnelli heeft het huis van haar vader, regisseur Vincente Minnelli, verkocht voor 3,5 miljoen dollar (2,9 miljoen euro). De nieuwe eigenaar krijgt wel Liza's stiefmoeder Lee erbij. Dat meldt het Amerikaanse televisienetwerk CBS 2.

De regisseur Vincente Minnelli overleed in 1986. Hij liet zijn huis in Beverly Hills na aan zijn dochter, maar stelde wel de voorwaarde dat zijn vrouw Lee Minnelli er haar hele leven kan blijven wonen. De weduwe is nu 98 jaar.

Liza wilde het huis in 2000 ook al verkopen. Lee sleepte haar stiefdochter toen voor het gerecht vanwege ouderenmishandeling en contractbreuk. Het huis werd toen van de markt gehaald en de aanklacht ingetrokken.

Liza won een Oscar voor de rol van Sally Bowles in 'Cabaret' (1972). Vincente kreeg er een voor de regie van 'Gigi' (1958). Liza Minnelli was onlangs in Nederland voor een concert in het Circustheater in Scheveningen en de première van de Nederlandse musicalversie van 'Cabaret'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen