Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John zingt mee met Scissor Sisters

Shownieuws

Elton John heeft meegewerkt aan het nieuwe album van de band Scissor Sisters. Elton John zingt mee op het nummer 'I don't feel like dancing'.

De Britse zanger Elton John heeft meegewerkt aan het nieuwe album van de Amerikaanse band Scissor Sisters. Elton John, die fan is van de groep, zingt mee op het nummer 'I don't feel like dancing'. Dat meldt muziektijdschrift Rolling Stone.

De bandleden zijn op hun beurt fans van Elton John en zien de samenwerking met de zanger als een droom die is uitgekomen. "Hij was zo fantastisch, dit was echt een grote gebeurtenis voor ons", zegt bandlid Baby Daddy. Het album, dat nog geen titel heeft, wordt in het voorjaar uitgebracht. Het bevat een mix van verschillende muziekstijlen als disco, glamrock en psychedelica.

Scissor Sisters bestaat uit vijf leden, één vrouw en vier mannen. De single 'Comfortably numb', een cover van Pink Floyd, zorgde voor de doorbraak bij het grote publiek. Vorig jaar won de band drie Brit Awards, onder meer voor het naamloze debuutalbum. Ook werd de groep gekozen tot beste band en beste nieuwkomer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen